• Gratis fragt i Danmark
  • 24/7 Support +45 92 45 37 71
  • 30-dages fuld tilfredshedsgaranti
  • Fem stregers signalgaranti

Hvordan kan jeg tjekke om forstærkeren vil fungere for mig?

Her er en simpel, hurtig test du kan foretage for at se om din placering kan understøtte en signalforstærker.

Det eneste du skal gøre er at tjekke din udendørs signalstyrke på din mobiltelefon.

Sådan her gøres det:

1. Find det højeste punkt hvor du kan montere den udendørs antenne (normalt på taget)

2. Tjek hvor mange signal streger du kan se på dit mobiltelefon display mens du behinder dig på det højeste punkt.

3. Hvis du stadig har 0 streger – kontakt os så vi kan hjælpe dig med at finde en tilpas kraftig løsning.

4. Hvis du lider under et svagt udendørs signal med 1-2 streger, så er vores kraftfulde forstærkersæt vejen ud af den problemfyldte situation og kan give dig 5 fulde stregers signal konstant indendørs. (Du kan også vælge et almindeligt sæt med en yagi antenne, men så får du ikke mere end 3-4 streger indendørs)

5. Hvis dit udendørs signal har en styrke på 3-4 streger, anbefaler vi at du køber et standard forstærkersæt med yagi antenne opgradering.

6. I det tilfælde at du har 4-5 streger udendørs, behøver du ikke nogen yagi opgradering. Det almindelige kit er kraftfuldt nok i sig selv til at sikre 5 fulde stregers signal indendørs.

7. Mål størrelsen på din ejendom for at sikre at kablerne der er med i sættene er lange nok. Vi tilbyder opgraderinger for at sikre dig en nem opsætning.

Disse forstærkere er specielt designet til at fungere med et svagt udendørs signal. Vi tilbyder opgraderinger med en Yagi antenne og en mere kraftfuld forstærker end den inkluderet i standard sættet. Denne ekstra kraftfulde forstærker garanterer 5 signal streger indendørs i din ejendom konstant.

Du kan også opgradere med endnu flere indendørs antenner og ekstra kabler så du kan få signalet ud til alle afkroge af dit hjem, kontor eller hvor end du ønsker at bruge forstærkeren.