Om Os

At forstå vigtigheden af at have et pålideligt system i den moderne verden, hvor alt fra mobiltelefoner til satellitter fungerer via signaler er i sandhed en ”No-brainer”. Når vi, for eksempel, snakker om modtagelsen på mobiltelefon er der adskillige problemer, såsom døde zoner, svagt signal, udfald i samtaler og lignende, der virkelig irriterer brugere af mobiltelefoner.
Uanset om det er det ene eller andet der forårsager disse udfald, er det fælles for dem er at de er frustrerende. Her på www.gsmrepeater.dk tror vi på en verden ”uden døde zoner” hvor alle har adgang til et godt signal så de kan modtage opkald og benytte digitale data services.

Vi har været i den mobile signalforstærker branche i mere end 10 år, vi anser faktisk os selv for at være veteraner. Vores team består af dedikerede, erfarne og innovative professionelle samt analytikere. De har skabt, og udvikler stadig på, en linje af højeffektive og modstandsdygtige signalforstærkere, der findes i single band, dual band og multiple band frekvensvidder. Du kan roligt anse dig selv for at være ”godt dækket ind” med vores produkter, uanset hvilken frekvensvidde din telefon er forbundet med.

Vores unikke forstærkere kan fungere over hele Danmark. Uanset om du bor i midten af en storby eller i udkants Danmark kan du finde vores produkter over hele landet. Vores produkter fungerer uden fejl eller udfald fordi vi bruger kræfter på at få hver lille detalje på plads når vi skaber vores forstærkere. De har gennemgået en betydelig række af strenge tests og simulationer, som påkrævet i Standardiseret test vejledningerne.

Vi er sikre på at du vil være tilfreds med vores forstærkere. Vores produkter giver 100% autentisk forbindelse og er certificerede i henhold til lovgivningen. Der er en generøs garantiperiode og 24/7 kundesupport. Din komplette tilfredshed er kernen for os og vi ønsker at gøre drømmen om ”mobilsignal”-glæde til virkelighed fordi vi her på www.gsmrepeater.dk er engagerede i at gøre verden til et bedre sted – ét signal af gangen!