Returpolitik

Du kan returnere en købt vare til ombytning eller refundering inden for 30 dage efter modtagelsen af ordren. Vær venligst opmærksom på at adressen på hjemmesiden ikke er returadressen, for at returnere en vare bedes du kontakte os på [email protected] så vi kan sende de korrekte instruktioner inden du returnerer eventuelle varer.

Vær også opmærksom på at vi ikke dækker forsendelsesomkostningerne for returfragten, med mindre du har modtaget en forkert vare ved en fejl, som skal returneres.

Alle returvarer skal returneres i deres originale stand, uden ridser, buler eller andre skader. Alle dele fra den originale vare skal returneres, dette inkluderer, men er ikke begrænset til, antenner, kabler, komponenter, manualer og uskadt indpakning.

  • Før du sender produktet, skal du sende os et billede af den pakkede kasse, hvor alle dele er synlige.
  • Returordren skal pakkes i en ydre kasse for at undgå skader på den originale indpakning. 
  • Ordrenummeret skal skrives synligt og korrekt på den ydre kasse.
  • Pakken skal kunne spores via et tracking nummer.
  • Så snart du modtager de detaljerede instruktioner fra os med den korrekte returadresse, skal varen sendes tilbage til os inden for 14 dage. Når du sender varen, skal du give os et trackingnummer inden for den nævnte tidsramme. Hvis du ikke formår at gøre dette, vil din returneringssag blive afvist, hvilket betyder, at vi ikke vil acceptere din returneringsanmodning.
  • Hvis du har modtaget et beskadiget produkt fra os, bedes du kontakte os så vi kan løse problemet. Dette vil ikke blive betragtet som en retursag.
  • Hvis du ønsker en refundering for din ordre, men ikke kan returnere den til os af en uvilkårlig grund, forbeholder vi os retten til at vurdere om en refundering kan blive givet.
  • Produktbilleder/videoer skal leveres indenfor 7 hverdage ved anmodning om returnering.
  • Produktet skal afsendes inden for 7 dage efter indtastning af returadressen.

Hvis det returnerede produkt ikke er i salgbar stand (er ridset, har anden fysisk skade, manglende dele, er beskidt osv.)
Der er gået over 14 dage efter leveringsdatoen, og årsagen for returneringen kan ikke tydeligt identificeres (manglende kommunikation/samarbejde, ingen information eller billeder osv.)
Der er gået 14 dage efter leveringsdatoen, og pakken er åbnet

Økonomisk kompensation vil blive anvendt i følgende tilfælde:
I tilfælde af manglende samarbejdsvillighed med transportvirksomheden (f.eks. afvisning af ordren ved levering, pakken afhentes ikke i tilfælde, hvor transportvirksomheden ikke kan levere pakken, den nødvendige/korrekte information eller dokumentation er ikke givet til transportvirksomheden) (for single- og dual-bands 30%, for tri- og five-bands 20%).

Der kan gå mellem 2 til 6 uger fra vi modtager pakken på returcenteret før returprocessen er komplet og vi kan refundere dit køb.